Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


Open op zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 16u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


donderdag 20 oktober 2011

De week van de bibliotheek.

LL,

Het is de week van de bibliotheek.  Een geschenkje kunnen we U niet aanbieden gelet op onze beperkte middelen.
Het ganse holebibib-team houdt zich er wel aan onze "schenkers" te bedanken voor hun giften.  Eigenlijk bezorgen onze lezers, schenkers, elkaar een cadeau. De zomer is vruchtbaar geweest, er zijn boekenkasten opgeruimd en onze bib is daarbij niet vergeten.  Bij Sensoa, Ives (die ons een stuk FWH bibliotheek bezorgde), Joris, Marie-Jeanne, Inge, Nico, enz. is er meer plaats, uw boekenbeheerder heeft de komende maanden zijn handen vol boeken.   Zaterdag heb ik een  eerste deel van de opbrengst  op het schab (Nieuw in de bib) gezet.
Het aanbod is erg divers.  Damesboeken van Klil Zisapel en Judith Katzin uit Israël.   Een biografie over Maria Nys (Mijn Heerlijke nieuwe wereld) van Stan Lauryssens.
Meerdere engelstalige "mannenboeken" onder andere  'Acqua calda van ene K. Mcdermott', ook nog  een klein pornografisch werkje uit 1974 - uitgeverij Badboy!-.Een mooi boek van Philippe Besson (waarover volgende maand meer). Een beeldboek van Annemie Struyf en Lieve Blancqaert : Status Positief.  Een boek... een boek....

Ondertussen is het  uitzicht van het blog wat gewijzigd, maar dat had U natuurlijk al gemerkt en de onlangs "geoutte" themaplank zit, mogen we hopen, tijdelijk) terug in de kast.

Bert,
uw boekenbeheerder,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten