Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


Open op zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 16u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


vrijdag 7 oktober 2016

Boekenleesclub - nieuwe afspraak - zondag 4/12/16

Lieve lezers,


Na een fantastische leesclub op 2 oktober samen met de auteur van het gekozen boek  plannen we een volgende bijeenkomst op :

Zondag 4 december 2016 om 13.30u 
Het Roze Huis - holebibib, uiHDraakplaats 2 te Antwerpen. 
Volgend boek zullen we dan bespreken: 
Apocalyps Baby – Virginie DespentesMet Apocalyps Baby speelt Virginie Despentes hoog spel: thriller, roadmovie, sociaal portret, seksuele kroniek… Vuurwerk! L’ Express
De jonge Valentine, rijk en dood eenzaam, verwend en verwaarloosd, is op een dag spoorloos verdwenen.  Haar familie schakelt de hulp in van Lucie, een antiheldin eersteklas, en een priv√©detective genaamd De Hyena.  Hun zoektocht leidt hen als een wervelwind van Parijs naar Barcelona. Niemand ontsnapt aan hun aandacht en niemand wordt gespaard.
Ondanks de vage achterflaptekst is dit boek zo lesbisch als maar zijn kan. De Hyena is een vrouwenversierster pur sang en steekt haar geaardheid – in tegenstelling tot de uitgevers van dit boek – niet onder stoelen of banken.
Een absolute aanrader.
Haar eerdere roman, Genaaid (Baise-moi), oogstte wereldwijd succes en werd verfilmd.  Despentes won in 2010 de Prix Renaudot voor Apocalyps Baby.
(Van: www.kartonnendozenlgbt.be)

Graag tot zondag 4 december!
Welkom!
Ann

Geen opmerkingen:

Een reactie posten