Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


open op zondagnamiddag van 14u tot 17u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


dinsdag 16 juni 2020

De HolebiBib gooit de deuren terug open vanaf 20/06/2020!

Enkele weken geleden heeft de HolebiBib een alternatieve dienstverlening opgezet. Vanaf zaterdag 20 juni gaan we een stapje verder en openen we terug de deuren voor het lenen en terugbrengen van bibliotheekmaterialen. Dat betekent dat je weer zonder afspraak boeken en films mag komen uitkiezen in de HolebiBib.

We voorzien zoals op alle openbare plaatsen de nodige veiligheidsmaatregelen. Ontsmet bij aankomst je handen (gel voorzien) en bewaar steeds 1,5m afstand van andere bezoekers en van de medewerkers.

Je kan je bezoek voorbereiden door op voorhand de catalogus te raadplegen. Onze bibmedewerkers staan klaar om je te helpen kiezen.

Onze leesclub zal binnenkort ook opnieuw samenkomen. Houd onze website en de Facebookpagina van Het Roze Huis in het oog voor het laatste nieuws. Lezingen mogen nog niet georganiseerd worden, maar uitstel is geen afstel!

We kijken er naar uit om jullie allemaal live terug te zien in onze HolebiBib. Ook Den Draak is terug open, alsook onze lievelingsboekhandel Kartonnen Dozen. Redenen genoeg om snel langs te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten