Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


Open op zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 16u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


dinsdag 3 januari 2017

Nieuwjaarsreceptie enzo


Hallo!

2016 is een prachtig jaar geweest voor de HolebiBib: een nieuwe pand, nieuwe leden, veel ontleningen, nieuwe activiteiten. Dit was niet mogelijk geweest zonder jouw steun! Bij deze dan ook een welgemeende dank voor jouw steun, voor jouw aanmoedigingen, voor jouw bezoeken... Kortom, bedankt om lid te willen zijn van onze HolebiBib.

In 2017 gaan we verder en we hopen dat jij met ons verder gaat. Lid zijn van de HolebiBib heeft meerdere voordelen. Boeken uitlenen, lezingen bijwonen, deelnemen aan onze leesclub, van een literair apero genieten... En dat voor €10 voor 1 jaar. Maar je kan er meer uithalen..

Kom op 7/1/2017 naar de Nieuwjaarsreceptie van Het Roze Huis. De HolebiBib zal dan uitzonderlijk open zijn. Word je dan lid, dan krijg je een cadeaubon van € 5 bij Kartonnen Dozen, de geweldige LGBT boekhandel op 30 seconden wandelafstand van de HolebiBib.
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Het Roze Huis een tombola tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Je maakt dan ook kans op een gratis lidmaatschap bij de HolebiBib.

Om onze werking te garanderen willen we onze ledenbestand verder uitbreiden en we hopen op jou te mogen rekenen. Indien je iemand kent die graag LGBT-boeken leest, breng die persoon dan mee naar de HolebiBib, prijs ons de hemel in en zorg er voor dat ie lid wordt. Lukt dat? Dan krijg je een cadeaubon van € 5 bij Kartonnen Dozen.

Het HolebiBib team wenst je alvast prettige eindejaarsfeesten. We hopen jou snel terug te zien.  

Volg ons alvast op Facebook of op onze blog. Dan mis je zeker niets.


Het holebibib  team, 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten