Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


Open op zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 16u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


zaterdag 27 februari 2016

Kartonnen dozen - Holebibib nieuwe start

Lieve lezers,


momenteel zijn de boeken van de holebibib nog veilig opgeborgen.  De heropening hangt samen met de opening van 'Kartonnen Dozen'.
Ondergetekende, samen met de bib ploeg,  mocht alvast de plannen van onze nieuwe stek inkijken.  Het ziet er erg goed uit.  Jullie  weten dat breken en opbouwen meer tijd kost dan voorzien  (en meer centen!).  Een nieuwe openingsdatum is voorzien 25-26 juni.  Ondertussen lopen de lezingen en boekenclub door in het Roze Huis.

bert, uw boekenbeheerder.


Bedankt voor jullie steun! Onze crowdfundingcampagne was een succes en er hebben zich heel wat helpende handen aangediend.
De opening zal iets later plaatsvinden dan gepland, maar het zal er alleen maar mooier op worden. Ondertussen werken we samen met çavaria en Het Roze Huis Antwerpen enthousiast verder aan een hartverwarmende plek voor holebi's, transgenders én sympathisanten.
Opendeurfeest: 25-26 juni. Zet die datum dus alvast in je agenda. Mocht je 19 maart al gereserveerd hebben: dan kan je die dag iets anders leuks gaan doen!
Onze activiteiten (boekvoorstelling, lezingen, workshops) in samenwerking met de Holebibib en VFL gaan wel al door (zie hieronder) en zullen plaatsvinden in Het Roze Huis. We zullen jullie ook af en toe met een stand verrassen.
Je bent van harte welkom op de  voorstelling van het eerste boek van uitgeverij Kartonnen dozen: Na het vrijen steek ik een gedicht op van dichter Bert Deben.
Het feest vindt plaats in Het Roze Huis Antwerpen op de zolder.
Meld wel even je komst via kartonnendozenlgbt@gmail.com
De bundel verschijnt op 27 maart, maar je kan hem nu al reserveren
op onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten