Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


Open op zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 16u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


vrijdag 29 maart 2013

Reorganisatie holebibib

Beste leden van de Holebibib,

Op 30 maart 2013 om 17u wordt de Nieuwe Holebibib feestelijk geopend in Boekhandel 't Verschil, Minderbroedersrui 33, Antwerpen. Je bent van harte welkom om met ons mee te komen vieren. We ontvangen je met een hapje en een drankje.

Wat verandert er?
- Vanaf zaterdag vind je de fictie (romans, poëzie, kinderboeken, strips) in de koffiehoek van Boekhandel 't Verschil. Daar kan je tijdens de openingsuren van de winkel rustig snuisteren tussen de boeken en bij een koffie of een frisdrankje je keuze maken. 't Verschil is open van woensdag tot zaterdag van 11 tot 18u en op zon- en feestdagen van 13 tot 18u
- De non-fictieafdeling blijft in het secretariaat van het Roze Huis. Deze kan je raadplegen op afspraak. Een afspraak maak je telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer 03/288.00.84 of via mail holebibib@hetrozehuis.be.
- Was je nog geen lid? Dan kan je vanaf zaterdag lid worden door een lidkaart te halen in 't Verschil. Meer info en een nieuw reglement krijg je daar.
- Was je al lid en betaalde je een waarborg? Dan kan je een lidkaart voor 2013 krijgen in Boekhandel 't Verschil. Deze kaart is 21 euro waard en is geldig tot 31-12-13. Ze geeft je niet alleen de mogelijkheid om boeken te ontlenen, maar je krijgt ook 10% korting op de producten die in 't Verschil verkocht worden. Je waarborg vervalt dan, maar je krijgt er dus een hoop voor terug. Haal je je lidkaart niet op voor eind 2013, dan vervalt je waarborg.
- Wil je niet langer lid blijven? Geef ons (holebibib@hetrozehuis.be) dan een seintje en dan schrijven we je uit. Laat ons dan ook weten of je je waarborg graag terug wil of deze liever wegschenkt aan de Holebibib als steun voor de werking. Dat zouden we uiteraard erg op prijs stellen.

Wil je meer uitleg over de werking van de Nieuwe Holebibib, neem dan contact op met ‘t Verschil (03/226.08.04) of spring eens binnen.

Alvast een vriendelijke groet en hopelijk tot zaterdag.

Het Holebibib-team


Secretariaatsteam

Het Roze Huis- çavaria Antwerpen
Draakplaats 1
2018 Antwerpen

secretariaat@hetrozehuis.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten