Welkom in onze Holebibibliotheek


Draakplaats 2 - 2018 Antwerpen


www.holebibib.be


Open op zaterdag- en zondagnamiddag van 14u tot 16u

De catalogus kan je via deze link doorzoeken.


vrijdag 1 februari 2013

AANDACHT Bis

Lieve lezers,


zoals reeds gemeld is de bib gesloten wegens renovatiewerken.  De vloer is gelegd maar de bib staat nog niet op poten (kan je dan wel zeggen van een bib?)
Het bibteam en het Roze Huis zijn druk aan het vergaderen en beraadslagen  om te toekomst van de bibliotheek  te verzekeren.  Het onmiddellijk  gevolg is  dat onze Roze bib voor onbepaalde tijd de deuren  sluit.
 Boeken kunnen nog worden binnengebracht via het secretariaat of zelfs via het café
(wel inpakken samen met je ontleenfiche graag!)

NEEN, de sluiting is  niet definitief, we laten onze lezers niet in de steek!  We mogen alleen onze kop niet in het zand steken voor de realiteit.   Het is tijd voor verandering. 

Samen tasten we de mogelijkheden af om onze bib beter te maken.  Dat kost even tijd.  Verontschuldigingen vooraf dat het allemaal niet sneller kan.

Het bewijs dat de bib niet dood en begraven is  : nog deze week stappen 2 van onze medewerkers naar de Plantijn Hogeschool te Antwerpen om de studenten van ons bestaan op de hoogte te brengen.

Blijf de ontwikkelingen volgen op ons blogje...... Bert, uw boekenbeheerder  


1 opmerking:  1. We zullen doorgaan... 'n keertje naar onze holebiminnende burgemeester schrijven en vragen of hij in ruil voor het inleveren van regenboog-T-shirts ons een lokaal wil geven voor de bib - wat denk je...? (gratis, natuurlijk, anders kunnen we 't zelf ook wel vinden...)
    BTW: ik speel nu met nog meer vuur mee met de lotto: als ik win, is de bib gered :-)... (met privé-kapitaal van deze mecenassa (vr. vorm van mecenas...)

    LeeN

    BeantwoordenVerwijderen